ROTU-OTTELU, Kemijärvi 23.09.2023

 

Rotu-ottelu Kemijärvellä 23.09.2023. Ottelu on ystävyysottelu Lapin kennelpiirin alueen koirille. Mukaan kutsutaan beagle, dreeveri ja kaikki SAJ:n alaiset rodut, uros ja narttu kustakin rodusta. Poikkeustapauksessa myös kaksi saman sukupuolen koiraa voi edustaa rotuaan.

 

Koe käydään AJOK- ja BEAJ-säännöillä. Ylituomarina kokeessa toimii Juha Laukkanen ja keskuspaikkana on Tapionnimen kylätalo. Osanottomaksu 30 euroa maksetaan tilille FI63 5131 0020 0535 35. Ilmoittautumiset 18.09.2023 mennessä lapinajokoirayhdistys@gmail.com tai 050 962 5806.

 

SAJ:n alaisten rotujen valintasääntö:

Edellisenä kalenterivuonna käyttövalioituneet uros ja narttu. Jos useampi halukas, edustaja arvotaan. Jos ei yhtään käyttövalioitunutta koiraa, edustaja arvotaan halukkaiden keskuudesta.

 

Suomen eestinajokoirayhdistyksen koetoimikunta maksaa eestinajokoirien edustajien osallistumismaksut. Lisäksi koetoimikunta avustaa tarvittaessa tuomarin hankinnassa.

 

MUISTOKOE/HAASTEOTTELU

 

Kaakon Beagle Ry on ystävällisesti kutsunut Suomen eestinajokoirayhdistys Ry:n osallistumaan 25.11.2023. Kouvolassa järjestettävään yhdistysten väliseen muistokokeeseen/haasteotteluun. Ottelu järjestetään Kaakon Beagle ry:n toimesta vuosittain 25.11.

 

Tämä on hieno mahdollisuus päästä edustamaan yhdistystämme ja tutustumaan myös muiden rotujen harrastajiin. Suomen eestinajokoirayhdistyksen koetoimikunta maksaa edustajien osallistumismaksut. Lisäksi koetoimikunta avustaa tarvittaessa tuomarin hankinnassa.


SEAK:n koetoimikunta valitsee otteluun kaksi koiraa, jotka kilvoittelevat yhdistysten välisestä mestaruudesta. Otteluun osallistuvan tulee olla Suomen eestinajokoirayhdistyksen jäsen. Koetoimikunta on luonut kriteerit otteluun osallistuvien koirien valitsemiseksi. Samoja periaatteita käytetään myös jatkossa mahdollisten muiden kutsuotteluiden edustajien valinnoissa.

 

Valintakriteerit:

Koira on saavuttanut vähintään BEAJ3-tuloksen ennen ilmoittautumisajan (12.11.2023) päättymistä. Koetoimikunta valitsee osallistujat paremmuusjärjestyksessä koepistemäärien perusteella. Pistemääristä etusijalla ovat kuluvalla kaudella saavutetut pisteet, toisella sijalla edellisellä kaudella saavutetut ja siitä eteenpäin aikaisemmilla kausilla saavutetut periaatteen mukaisesti aikajärjestyksessä. Mikäli koetoimikunnalle ole ole määräikaan mennessä ilmoittautunut riittävästi yllä mainitun vaatimuksen täyttäviä koiria, voidaan vaatimuksista joustaa.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen 12.11.2023 mennessä Heidi Korhoselle

heidi.korhonen@eestinajokoira.com

044 594 7723


Tarkemmat tiedot ottelusta löytyvät alla olevista kutsusta ja säännöistä.

KUTSU (PDF)

MUISTOKOKEEN/HAASTEOTTELUN SÄÄNNÖT (PDF)